logo
Η Γεωργία Κατσογριδάκη είναι διαιτολόγος διατροφολόγος με πολυετή πείρα στο χώρο της διατροφής. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Βιοτεχνολογία από το τμήμα Βιοχημείας, και υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Κούμα 37, Λάρισα
6ης Οκτωβρίου 68, Ελασσόνα
2410 532 660
info@katsogridaki.gr
Follow

Κράνμπερι: Ενεργοποιούν τον μεταβολισμό

Κράνμπερι: Ενεργοποιούν τον μεταβολισμό

Μια έρευνα του Πανεπιστημίου Laval στο Κεμπέκ του Καναδά απέδειξε ότι ο χυμός των κράνμπερι μειώνει τα ποσοστά λιπιδίων στο αίμα και τα αγγεία, δυναμώνει την καρδιά και βελτιώνει το κυκλοφορικό.  Οι δευτερογενείς φυτικές και αντιοξειδωτικές ουσίες στο χυμό των κράνμπερι εμποδίζουν την εγκατάσταση και τον πολλαπλασιασμό των παθογόνων στο σώμα και λειτουργούν ως “ασπίδα” κατά των κρυολογημάτων και των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος.  Και επιπλέον: Σε συνδιασμό με το γιαούρτι παρέχουν σημαντικές βιολογικές ουσίες, που κάνουν το αδυνάτισμα, πιο ευκολο….