logo
Η Γεωργία Κατσογριδάκη είναι διαιτολόγος διατροφολόγος με πολυετή πείρα στο χώρο της διατροφής. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Βιοτεχνολογία από το τμήμα Βιοχημείας, και υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Κούμα 37, Λάρισα
6ης Οκτωβρίου 68, Ελασσόνα
2410 532 660
info@katsogridaki.gr
Follow

Το άσπρο λάχανο: φορέας οξυγόνου

Το άσπρο λάχανο: φορέας οξυγόνου

Το άσπρο λάχανο (100γρ=25kcals) αποτελείται κατα 95% από νερό, αλλά το υπόλοιπο 5% αποτελείται από συγκεντρωμένες βιολογικές ουσίες με τεράστιο δυναμικό αδυνατίσματος.  Η βιταμίνη Β ενεργοποιεί το μεταβλισμό ενέργειας και αυξάνει τη συγκέντρωση.  Νιώθουμε γεμάτοι ενέργεια και δημιουργικότητα.  Η βιταμίνη Ε (στα εξωτερικά φύλλα) βοηθά τον οργανισμό να αφομοιώσει πιο γρήγορα τα λίπη.  Ο σίδηρος μεταφέρει το οξυγόνο από τους πνευμονες στο αίμα και στα όργανα.