logo
Η Γεωργία Κατσογριδάκη είναι διαιτολόγος διατροφολόγος με πολυετή πείρα στο χώρο της διατροφής. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Βιοτεχνολογία από το τμήμα Βιοχημείας, και υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Κούμα 37, Λάρισα
6ης Οκτωβρίου 68, Ελασσόνα
2410 532 660
info@katsogridaki.gr
Follow

Ρόδι: Δροσίζει

Ρόδι: Δροσίζει

Όποιος γευεται για πρώτη φορά το ρόδι (100γρ=74kcals), εντυπωσιάζεται από τη δροσιστική του γευση!  Αυτή οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε οξέα φρούτων τα οποία σβήνουν τη δίψα και τονώνουν την έκκριση των πεπτικών υγρών.  Ένα άλλο πλούσιο συστατικό του ροδιού είναι το κάλιο που επηρεάζει θετικά το ισοζύγιο του νερού και βοηθά στην αποβολή των υγρών που κατακρατεί ο οργανισμός.