
Μπισκότα ολικής άλεσης με σταφίδες
για 20 μπισκότα
- 225γρ αλεύρι ολικής άλεσης
- 40γρ μαύρη ζάχαρη
- 85γρ σταφίδες
- 2 κσ ελαιόλαδο
- 4 κ. σούπας γάλα
- 2 αυγά
- Προθερμαίνετε το φρούτο στους 180ο C.
- Σε βαθύ μπολ ανακατευετε το αλεύρι με τη ζάχαρη και τις σταφίδες
- Προστθέτετε το ελαιόλαδο, τα αυγά και το γάλα, ανακατευοντας συνεχώς μέχρι η ζύμη να γίνει σφιχτή
- Σε ελαφρώς λαδωμένο ταψί, τοποθετείτε μια κουταλιά ζύμης για κάθε μπισκότο
- Ψήνετε στο φρούρνο για 12-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα.