logo
Η Γεωργία Κατσογριδάκη είναι διαιτολόγος διατροφολόγος με πολυετή πείρα στο χώρο της διατροφής. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Βιοτεχνολογία από το τμήμα Βιοχημείας, και υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Κούμα 37, Λάρισα
6ης Οκτωβρίου 68, Ελασσόνα
2410 532 660
info@katsogridaki.gr
Follow

Μπισκότα ολικής άλεσης με σταφίδες

Μπισκότα ολικής άλεσης με σταφίδες

για 20 μπισκότα

  • 225γρ αλεύρι ολικής άλεσης
  • 40γρ μαύρη ζάχαρη
  • 85γρ σταφίδες
  • 2 κσ ελαιόλαδο
  • 4 κ. σούπας γάλα
  • 2 αυγά

 

  1.  Προθερμαίνετε το φρούτο στους 180ο C.
  2. Σε βαθύ μπολ ανακατευετε το αλεύρι με τη ζάχαρη και τις σταφίδες
  3. Προστθέτετε το ελαιόλαδο, τα αυγά και το γάλα, ανακατευοντας συνεχώς μέχρι η ζύμη να γίνει σφιχτή
  4. Σε ελαφρώς λαδωμένο ταψί, τοποθετείτε μια κουταλιά ζύμης για κάθε μπισκότο
  5. Ψήνετε στο φρούρνο για 12-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα.