
Ψωμί χωρίς γλουτένη
ΥΛΙΚΑ
- 500 gr. αλευρι φαρίνα
- 500 ml νερό χλιαρό
- 1 φακελάκι μαγιά
- 2 κουταλάκια ζάχαρη
- 2 κουταλάκια αλάτι ιμμαλαίων
- 2 κουταλιές σούπας λάδι
- λίγο βιτάμ για επάλειψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Bαζουμε σε μπολ τα στερεα υλικά και προσθετουμε το νερο και ανακατευουμε με πιρουνι ή μίξερ με τον γάντζο και τελός προσθέτουμε το λάδι .
Βουτηρώνουμε καλά μια μακρόστενη φόρμα και βαζουμε το μοιγμα με το κουτάλι το αφήνουμε να ξεκουραστει στον πάγκο της κουζίνας ή σε κρύο φούρνο για 30 λεπτά .
Ψήνουμε στους 200 στις αντιστάσεις για 50-60 λεπτά (μεχρι να ροδισει και να ξεκολησει απο τα τοιχόματα)